Dolar 32,3794
Euro 34,7254
Altın 2.396,67
BİST 10.103,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 25°C
Hafif Yağmurlu
Hatay
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 20°C











Toprak











Safir

Tamer Kıran’a İskenderun Şubesi’nden ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Tamer Kıran’a İskenderun Şubesi’nden ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti
3 Şubat 2023
A+
A-

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetimi ve Meclis üyeleri, tekrar göreve seçilen İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunuldu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Suphi Şaşati ve yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Kemal Kutlu, Başkanları Tamer Kıran ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Başaran Bayrak’a yeni dönemde başarılar diledi.

Konuklarına destekleri ve ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Tamer Kıran, sorunların çözümü için daha fazla çalışacaklarını ve denizcilik sektörüne daha fazla katma değer yaratmak için çaba harcayacaklarını ifade etti.

YORUMLAR


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.